Customise Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorised as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyse the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customised advertisements based on the pages you visited previously and to analyse the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

НА РЫНОК ИСПАНИИ ВЫВЕЛИ НОВЫЙ ВИД ОВОЩА – ЦУККИОЛО

Цуккиоло – результат скрещивания между цуккини и огурцом. Цуккиоло выведен специалистами Департамента селекции и биотехнологий Андалузского института исследований и обучения в области сельского хозяйства, рыболовства, пищевых продуктов и органического производства (IFAPA) совместно с компанией Beyond Seeds Group.

Создатели нового овоща подчеркивают широкий спектр его применения – и в салатах, как огурец, и для приготовления, как цуккини. Цуккиоло также отличается длительным сроком хранения, который даже при комнатной температуре составляет 3-4 недель, что будет способствовать развитию экспорта этого вида продукции. Сейчас выведены 3 сорта плодов: белый Zucchiolo White, зеленый Zucchiolo Green и желтый Zucchiolo Yellow. На 1 га высаживается 8500 растений, а урожайность достигает 100 тонн/га.

FruitNews

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.